Porti Automate,Porti Culisante Usi Culisante Moldova Chisinau

Porțile culisante de la compania noastră “Porţi Automate” sunt făcute la comandă pe orice dimensiune.
Porțile culisante vă oferă protecția de încredere pentru toate spațiile interioare și în aer liber, cu un deficit de spațiu.
Numele de porţi culisante se datorează caracteristicilor structurale: porţi ce au incorporate role care alunecă pe şinele de ghidare montate pe blat.
În funcţie de preferinţele Dvs, acestea pot fi confecţionate din profile sau panouri sandwich cu straturi de acoperire din aluminiu.

Avantajele porţilor culisante:
- Economisirea spațiului utilizat la deschidere. Porțile culisante pentru curte, depozit, parcare sau alte construcţii industriale pot fi instalate în orice locație convenabilă, inclusiv în zonele dense datorită necesităţii unui spațiu minim destinat deschiderii şi închiderii.
- Ușor de utilizat. Porţile culisante sunt uşor de manipulat. Echiparea porţilor cu acţionare electrică sau automatizată facilitează în mod semnificativ procesul de deschidere/închidere.
- Dimensiuni variate. Se execută între limite largi constructive, cu acoperiri diferite, în funcţie de solicitările Dvs.
- Design atractiv.
- Funcţionalitatea sigura în orice condiții climaterice. Porţile culisante au demonstrat durabilitate şi rezistenţă la factorii externi. Garantăm durabilitrate maxima a accesoriile automatizate instalate de către profesioniştii echipei noastre “Porţi Automate”.
Pentru cei care acordă o atenție deosebită aspectului estetic, “Porţi Automate” a prevăzut o gamă largă de opțiuni de decorare şi personalizare a porţilor. Noi vă punem la dispoziţie mai multe moduri de acoperire (lemn, panouri sandwich, tablă de oţel), libertatea alegerii unei culori (toată paleta RAL) și posibilitatea de a dota cu echipamente opționale de control automat, poartă pietonală şi o serie de elemente decorative. În acest mod veți obține nu numai o poartă de încredere, dar şi un detaliu unic ce se încadrează elegant în stilul arhitectural al casei Dvs.


Suna acum! 076-079-470 - Porti Automate md

<